Kupa negyeddöntőre készül a Kecskeméti RC

Szerdán 19:30-kor a fővárosi MAFC-BME csapatával csap össze a Kecskeméti RC, a Folyondár Csarnokban. A találkozó oda-visszavágós, a következő összecsapásra február 10-én kerül majd sor.

A KRC-nek eddig igazán komoly ellenfele nem volt a kupaküzdelmek során, hiszen a másodosztályú Miskolccal találkozott a nyolcaddöntőben, akin simán, szettvesztés nélkül vert 6:0-ra összesítésben. A fővárosiaknak sem kellett magát megerőltetniük, ők is egy második vonalban vitézkedő együttest kaptak, a Dágot verték meg 6:0-ra könnyedén. A negyeddöntőnek a jelenlegi forma alapján egyértelmű esélyese a MAFC, hiszen a bajnokságban jelenleg a 2. helyen áll, míg a kecskemétiek jelenlegi teljesítménye egyelőre az utolsó előtti helyre elég. A hírös városiaknál azonban sosem lehet tudni, éppen milyen napot fognak ki, így természetesen elképzelhető, hogy simán nyerik az összecsapást. 

A bajnokságban már találkozott egymással a két csapat, akkor a fővárosiak nyertek, 3:0-ra.

A KeSport.hu tippje: 3:2-re nyer a MAFC

Rabeka Aliaksei játékos (KRC): – Természetesen nyerni szeretnénk, viszont tudjuk, hogy a MAFC nagyon jó csapat, remekül védekezik, ebből kaptunk ízelítőt a legutóbbi mérkőzésünkön is, ahol fájó vereséget szenvedtünk. Azóta azonban rengeteget dolgoztunk a hibák kijavításán, ha jól tudunk nyitni, és támadásban azt nyújtjuk, amire képesek vagyunk, akkor úgy gondolom nem lesz gond.

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!