A Férfi kosárlabda NBI. B ‘Piros’ csoportjának 19. fordulójában a Pécs otthonába látogat a Nagykőrös. A találkozót az NKA sportcsarnokában rendezik, szombaton 17:30-kor.

A nagykőrösiek nehéz meccsen vannak túl, hiszen a 2. helyezett BKG-val csaptak össze múlt héten, több kulcsjátékosuk is hiányzott, így sima vereséget szenvedtek a szigetszentmiklósiaktól. Ezúttal a 9. helyezett Pécs lesz a nagykőrösiek ellenfele, a Sólymok jelenleg a 11. helyen állnak a tabellán, és mindössze jobb mutatóinak köszönhetően áll előkelőbb helyen az NKA. Mindkét együttes 23 pontot tudott gyűjteni az eddigi pontvadászat során, de mivel a nagykőrösiek továbbra sem tudnak a legjobb keretükkel felállni –nannak ellenére sem, hogy Kovács, a csapat pontgyárosa már felépült –  a baranyaiak az összecsapás esélyesei. Továbbá az is a Pécs felé billenti a mérleg nyelvét, hogy hazai pályán játszik, és egy magabiztos győzelemmel hangolt erre a mérkőzésre, a TF csapatát sikerült legyőznie 84-76-ra.

A KeSport.hu tippje: 8-cal nyer a Pécs

Lakosa Zsolt vezetőedző (Nagykőrös): – Kovács szerencsére már velünk lesz szombaton, ám így sem lesz egyszerű dolgunk, egy nagyon gyors, remek csapat a Pécs, de megpróbálunk helytállni és minél jobb eredményt elérni. Kétszer játszunk most velük egymásután, a 2 meccsből, ha legalább az egyiket sikerül megnyerni, azzal már kiegyeznék.

Vélemény, hozzászólás?