A Női kosárlabda Amatőr NBI. ‘Zöld’ csoportjának 15. fordulójában a Tatai SE-hez látogat a Kecskeméti KC. A találkozóra vasárnap 13:00-kor, a Bábolna Városi Sportcsarnokban kerül sor.

A kecskemétiek továbbra sem szerepelnek túl fényesen az idei szezonban, 11 meccsen 4 győzelmet, 7 vereséget számlálnak. jelenleg is 2 meccse tartó negatív szériában vannak, a Miskolc és a Szeged is könnyedén legyőzte őket. Ezt a sorozatot megtörhetik a soron következő mérkőzésen, hiszen a tataiak még náluk is rosszabb mérleggel rendelkeznek, 11 meccs,  1 győzelem – az utolsó helyen álló BKG ellen – 10 vereség. A Kecskeméti KC-nak nagy sansza van rá, hogy megtörje rossz sorozatát, egyértelműen a hírös városiak a találkozó esélyesei, aligha fog nekik gondot jelenteni a hazaiak legyőzése. 

A KeSport.hu tippje: 10-zel nyer a KKC

Kónya Levente vezetőedző (KKC): – Papírforma szerint mi vagyunk az összecsapás esélyesei, de nem becsüljük le ellenfelünket, és mindent meg fogunk tenni, hogy megnyerjük a mérkőzést. Szerencsére minden kulcsjátékosunk egészséges, így nem hiszem, hogy gond lesz.

Vélemény, hozzászólás?