A labdarúgó megyei I. o. 14 fordulójában, vasárnap 14:00-kor a Kiskunfélegyházi HTK-t fogadja a Kecskeméti LC, a Széktói Stadion műfüves pályáján. A találkozó zártkapus, de a KeSport TV élőben közvetíti.

A félegyháziak nem kezdték jól a szezont, több nem várt vereség is becsúszott, de azóta összeszedték magukat, és valósággal szárnyalnak,  utóbbi 5 meccsükből, 4-et simán nyertek, és csupán 1-et vesztettek el, így jelenleg a tabella 5. helyén állnak 19 ponttal. 

A kecskemétiek teljesítménye hullámzó, de a tavalyi évhez képest rengeteget fejlődött a csapat, ez jól látszik az eredményeken is. Az előző fordulóban remek játékkal értek el 1-1-es döntetlent a dobogó második fokán tanyázó Kalocsa ellen, és simán nyerhettek volna, ha helyzeteiket jobban használják ki. A Félegyháza ugyan 1 meccsel kevesebbet játszott, de a KLC nagy lélektani előnyre tenne szert ezzel a győzelemmel, és ideiglenesen megelőzné riválisát 3 egységgel a pontvadászatban. Nagy Lajos szinte minden kulcsjátékosára számíthat, és a hazai pálya előnye is a kecskemétieknél van, nem lesz egyszerű mérkőzés. Ha azonban a KLC tudja azt nyújtani, amit a Kalocsa ellen, akkor bőven van rá esélye, hogy otthon tartsa a 3 pontot.

A KeSport.hu tippje: 2-1-re nyer a KLC

Nagy Lajos vezetőedző (KLC): – Nem lesz egy egyszerű meccs, hiszen egy remek formában lévő Kiskunfélegyházát fogadunk. A Kalocsa ellen remekül futballoztunk, ha a helyzetkihasználásunkon tudunk javítani, akkor úgy gondolom, bárkinek ellenfelei lehetünk idén, és képesek leszünk bravúros  győzelmeket hozni, meglepetéseket okozni.

Vélemény, hozzászólás?