A labdarúgó megyei I. o. 15. fordulójában a Jánoshalmi FC-t fogadja a Kecskeméti LC, szombaton 14:00-kor a Széktói Stadion műfüves pályáján.

A Kecskemétnek nem igazán kedvezett a sorsolás, hiszen 2 nehéz ellenféllel is játszaniuk kellett az elmúlt fordulókban, és most sem lesz egyszerű dolguk, hiszen a 2. helyezett Jánoshalma látogat hozzájuk.

A KLC teljesítményére nem lehet panasz, hiszen amellett, hogy remekül játszva döntetlent értek el a Kalocsa ellen, az előző meccsen – bár kikaptak – a Kiskunfélegyháza ellen is meggyőző játékkal rukkolt elő a csapat. A találkozó esélyese egyértelműen a vendég együttes, hiszen rutinosabb, jobb kvalitású játékosokból áll, de a Kecskemét a bajnokság sötét lova, soha nem lehet tudni, hogy éppen mire lehet tőle számítani. Ha kellően szervezetten tud védekezni, mentálisan is a maximumot nyújtja, akkor még akár meglepetést is okozhat a hírös városi együttes. 

A vendég csapat már 7 meccse veretlen, utoljára a Félegyházától kapott ki 2-1-re. Az előző fordulóban megverte a Kalocsát 3-0-ra. A Jánoshalma mérlege: 13 meccs 9 győzelem 2 döntetlen 2 vereség. A hazaiak 2-0-s vereséget szenvedtek legutóbb a KHTK-tól, 13 meccsen 5 győzelmet 4 döntetlent és 4 vereséget számlálnak.

A Kesport.hu tippje: 1-1

Szedmák Roland játékos (KLC):Ebben az osztályban számunkra minden mérkőzés nagyon nehéz és mondhatni rangadó. De vannak kiemelt mérkőzések, amik kimondottan nehezek. Az utóbbi hetekben csak az élcsapatokkal játszottunk kisebb-nagyobb sikerrel. A Jánoshalma csapatát senkinek nem kell be mutatni, aki a megyei focit nyomon követi. Ismét egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, de úgy lépünk pályára, hogy a győzelem a cél mint minden mérkőzésen és mi ezért mindent meg fogunk tenni.

Vélemény, hozzászólás?