Hétfőn kerül sor az SG Kecskemét Futsal Club utolsó mérkőzésére a 2020/21-es évad alapszakaszában. A jelenleg negyedik helyezett DEAC látogat majd a Messzi István Sportcsarnokba, ám győzelem esetén Koós Károly csapata megelőzheti a cívis városiakat. A találkozót élőben közvetítjük a Kesport TV-n! 

A válogatott szünet miatt hosszabb pihenő után tér vissza a férfi futsal NB I, és az utolsó fordulót fogják hétfőn rendezni az alapszakaszban. Az SG Kecskemét Futsal vendége az a DEAC lesz, amely a hírös városiakkal egyetemben már kiharcolta a felsőházi szereplést a rájátszásra. A találkozó azonban nem lesz tétnélküli, hiszen nem mindegy, hogy melyik csapat kezdheti meg a folytatást a negyedik helyről, ugyanis azzal már egy pontot vihet magával a play-offra a szerencsés együttes. A két gárda között egy pont van a tabellán, tehát a Debrecennek elég egy döntetlen Kecskeméten, és megtartja helyét a negyedik pozícióban, míg az SG győzelem esetén beelőzheti ellenfelét. 

A DEAC 9 győzelmet szerzett eddig a bajnokság során, a Kecskemét 8-at. Amire Koós Károly csapatának oda kell figyelnie a hétfői összecsapáson, az a védekezés lesz, hiszen az idei évad során a debreceniek lőtték a legtöbb gólt, 73-at, többek között a ScoreGoal kapuját is négyszer vették be a két csapat decemberi mérkőzésén. 

Megjósolni is nehéz, hogy melyik gárda fog hétfőn nyerni, pont emiatt izgalmas, kiélezett összecsapásra van kilátás. A Kesport TV-n élőben lesz megtekinthető a találkozó! Kezdés 19 órakor. 

A kesport.hu stábjának tippje: 3-2

Mánya Szabolcs csapatkapitány (SG Kecskemét Futsal): – Számunkra csak a győzelem a jó ahhoz, hogy megelőzzük a debrecenieket a tabellán, ehhez mérten úgy is fogunk pályára lépni, hogy csak a siker lesz elfogadható eredmény. A rájátszásban nagyon sokat számítana nekünk, ha vihetnénk egy pontot. Nehéz meccsre számítok, mert a DEAC is pályázik a negyedik helyre. Ellenfelünk nagyon jó csapat, remek egység jellemzi őket, jól játszanak, ezt megtapasztalhattuk decemberben is, amikor idegenben vereséget szenvedtünk ellenük. Remélem, most más lesz a helyzet, és mi hagyhatjuk el győztesen a pályát! A meccset egyébként nüanszok dönthetik el, kellenek a jó egyéni teljesítmények is ahhoz, hogy valamelyik együttes be tudja gyűjteni a három pontot.   

SG Kecskemét Futsal Club – DEAC 

Férfi futsal, NB I, 18. forduló
2021. február 15., hétfő, 19.00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok (zárt kapus)
TV: Kesport TV
JV: Kovács Gábor Péter
Asszisztensek: Ibriksz Máté, Wittner József

Vélemény, hozzászólás?