A férfi röplabda Extra Liga 14. fordulójában a Dunaújvárost fogadja hazai pályán a Kecskeméti RC. A találkozóra, szerdán 19:00-kor kerül majd sor a Messzi István Sportcsarnokban. 

Egyik csapat sincs könnyű helyzetben, de egyelőre a dunaújvárosiak még megelőzik a kecskemétieket, 1 ponttal állnak előttük a tabellán. A KRC legutóbb a MAFC ellen bejutott a Magyar Kupa elődöntőjébe, ami nagy lökést, sok önbizalmat adhat neki az elkövetkező meccsekre. Az újvárosiak viszont az előző fordulóban nagy meglepetésre kikaptak az addig 10 meccséből 10-szer vereséget szenvedő Debrecen ellen 3:1-re, ráadásul hazai pályán. A két együttes egyébként már találkozott egymással a szezonban, akkor az első 2 szettet simán nyerte a Kecskemét, majd egyenlíteni tudott az Újváros, de végül aztán az 5. szett végén a KRC örülhetett. Ha a kecskemétiek hatástalanítani tudják Mészárost, akkor nem lesz gondjuk a mérkőzés megnyerésével. 

A KeSport.hu tippje: 3:0-ra nyer a Kecskemét

Dávid Zoltán vezetőedző (Kecskeméti RC): – Nehéz meccs lesz, nem szabad lebecsülnünk a Dunaferrt, annak ellenére sem, hogy a Debrecen megverte őket 3:1-re. Ellenünk mindig felszívják magunkat, biztos vagyok benne, hogy most sem lesz ez másként. Mindent meg fogunk tenni a 3 pont megszerzésének érdekében, hiszen minden pont számít, ha meg akarjuk valósítani álmainkat. 

Vélemény, hozzászólás?