A Női Amatőr NBI. Zöld csoport 5. fordulójának elhalasztott meccsén, a fővárosi Törekvés SE-vel csapnak össze a kecskeméti kosaras lányok, csütörtökön 19:30-kor a Kocsis Sándor Sportközpontban.

A kecskemétiek remek játékuknak köszönhetően megnyerték utóbbi 2 meccsüket, így a 9. helyre ugrottak a tabellán. Mostani ellenfelük, a Törekvés ugyan 2-vel kevesebb pontot szerzett, de jobb győzelmi rátájának köszönhetően 3 pozícióval megelőzi a hírös városiakat, 11 meccsen 6 győzelem, 5 vereség a mérlege. Mindkét együttes nagyszerű formában van, a hazaiak 3, míg a vendégek 2 meccse tartó győzelmi szériával rendelkeznek. A KKC legutóbb a papíron jobb Nyíregyházát verte hazai pályán 66-51-re, a fővárosiak nagy meglepetésre az ELTE-t verték simán 71-46-ra. Az biztos, hogy egy végletekig kiélezett csata lesz, amin az fog dönteni, hogy melyik csapat lesz ott jobban fejben, hiszen képességekben nagyjából egy szinten állnak a felek. 

A KeSport.hu tippje: 5-tel nyer a KKC

Kónya Levente vezetőedző (KKC): – Nagyon jó formában vagyunk, ahogy jelenlegi ellenfelünk is. Szeretnénk tovább folytatni jó sorozatunkat, és győzelemmel hazatérni Budapestről. Ehhez minden adott, a lányok nagyszerűen készültek a mérkőzésre, nincs kétségem afelől, hogy mindent meg fognak tenni a győzelemért. 

Vélemény, hozzászólás?