A Férfi NBI. B Piros csoportjának 20. fordulójában a fővárosi MAFC csapatát fogadja a Nagykőrös, szombaton 17:00-kor a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban. A találkozó zártkapus, de a KeSport élőben közvetíti a találkozót. 

A nagykőrösiek az elmúlt 2 fordulóban kétszer is a Péccsel csaptak össze, az első meccset meg tudták nyerni idegenben 75-70-re, a másodikon viszont kikaptak hazai pályán, 90-78-ra. A fővárosiak jelenleg előkelőbb helyet foglalnak el a tabellán, hetedikek, míg a hazaiak a tizedik helyről várják a folytatást.  A soron következő mérkőzésen sem a Nagykőrös a találkozó esélyese, hiszen 4 felnőtt játékosa is sérült, így Lakosa Zsolt megint kénytelen lesz a fiatalokhoz nyúlni. Ráadásul a 4 sérült közül az egyik, Kovács Soma, a csapat legponterősebb játékosa, aki idén 20,17 pontot átlagol a bajnokságban, ezzel 5. helyen áll a legjobb pontszerzők listáján. A túloldalon már mindenki visszatérhetett, Tóth Péter is egészséges, aki minden fontosabb statisztikában benne van a top 10-ben. Lakosa Zsolt viszont azt mondta, mindenképp megpróbálják a lehetetlent, még akkor is, ha nem ők a találkozó esélyesei. 

A KeSport.hu tippje: 5-tel nyer a MAFC

Lakosa Zsolt vezetőedző (NSKE): – Sajnos több sérültünk is van, közülük többen kulcsjátékosok, egyértelműen a MAFC a találkozó esélyese, de nem fogunk feltartott kézzel kimenni a pályára, megpróbáljuk a lehetetlent. 

Vélemény, hozzászólás?