Megelőzte a Hartát a Kecskeméti LC

A labdarúgó megyei I. o. 16. fordulójában a Harta SE-t fogadta a Kecskeméti LC hazai pályán. Mindkét csapat számára nagy téttel bírt a találkozó, hiszen csupán 2 pont választotta el őket a mérkőzés előtt. A kecskemétiek azzal, hogy 1-0-ra nyerni tudtak, megelőzték ellenfelüket, így már nyolcadikok a tabellán. 

Az első félidőben a Kecskemét beállt a kapuja elé védekezni, lemondott a labdáról, kontrákkal próbált operálni. A vendégek becsülettel ostromolták a kecskeméti kaput, de kidolgozott lehetőségig, ziccerig nem sikerült eljutniuk, csupán távoli lövésekkel próbáltak veszélyeztetni, de ezek rendre elkerülték Berta portáját. Az első etap ennek tükrében, meglehetősen eseménytelenül zajlott, nem véletlen, hogy gólnélküli döntetlennel mehettek a csapatok a szünetre, 0-0. 

A második játékrész is hasonlóan alakult, mint az előző játékrész, bár a Kecskemét már kicsit aktívabb volt támadásban, többször is felértek az ellenfél kapuja elé, zavart azonban nem sikerült okozniuk, vagy Pölöskei állta útját a próbálkozásoknak, vagy hiba csúszott az utolsó passzokba. Egészen a 69. percig nem történt semmi érdemleges, aztán Gaál egy remek egyéni alakítást követően, nagyszerű mélységi passzt adott a leshatárról kiugró Szűcsnek, a hazaiak 10-ese 1 az 1-ben vihette Pölöskeire, és nem is hibázott, higgadtan lőtte a hálóba a ziccert, 1-0. A gól után még defenzívebb lett a Kecskemét, a Harta nem tudott lövésig sem jutni, így Szűcs 69. percben szerzett találatával kialakult az 1-0-s végeredmény. 

Nagy Lajos vezetőedző (KLC): – Nagyszerűen védekeztünk, ellenfelünk szinte egy komoly lehetőséget sem tudott kidolgozni. Ez a győzelem nagyon kellett már a srácoknak, jót tett az önbizalmuknak.  Végig kezünkben tartottunk a mérkőzést, gratulálok a játékosaimnak, úgy gondolom megérdemelten nyertünk ma. 

KLC – Harta SE 1-0 (0-0)

KLC: Berta – Balázs, S. Juhász, Patvaros, Szedmák (Varga), Szűcs (Ónodi), Keresztes, Kőrös, Bozsik (Terbe), Gaál (Tóth), Mányoki (Csordás)

Harta: Pölöskei, Kővári, Oroszi, Hamar, Ivacs, Csehi (Danó), Grecu, Marte, Nagy (Rideg), Kovács, Szalánczi

Gólszerzők: Szűcs (69.)

(Szarvas Zsombor | kesport.hu | fotó: kesport.hu – archív)

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!