Az utolsó helyezettet fogadja a Kecskeméti KC

A Női Amatőr NBI. Zöld csoportjának 18. fordulójában a szigetszentmiklósi BKG Príma Akadémia II. csapatát fogadja a Kecskeméti KC, vasárnap 15:00-kor a Mercedes Benz Akadémián, Kecskeméten. 

A  kecskemétiek annak ellenére, hogy kétszer kikaptak egymásután, remek formában vannak. Az előző fordulóban sikerült megszorongatnia a listavezető MTK-t a hírös városiaknak, az utolsó negyedben véreztek el. Nem valószínű, hogy a BKG gondot jelentene a KKC-nek, ugyanis a szigetszentmiklósi alakulat jelenleg utolsó, 14 meccséből mind a 14-et elveszítette, egyszer sem volt még a győzelem közelében sem. Ez nem csoda, ugyanis a keret 2 legidősebb játékosa 2001-es születésű, a csapat zömét 2003-asok alkotják, de vannak többen is, akik 2005-ben születtek. Nagy csoda kellene ahhoz, hogy a BKG épp most vessen véget rossz sorozatának és lépjen a győzelem útjára.

A KeSport.hu tippje: 20-szal nyer a KKC

Kónya Levente vezetőedző (KKC): – Mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, szeretném, ha a lányok ennek megfelelően mennének ki a pályára. Nem nézzük le az ellenfelet, maximálisan fogunk teljesíteni. Az utóbbi 2 mérkőzésen remekül játszottunk, remélem most sem lesz probléma.

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!