Nagy meglepetésre átgázolt a listavezetőn az SC Hírös-Ép

A Megye II. Észak 13. fordulójában, a listavezető Kiskunfélegyházi HTK II-t fogadta az SC Hírös-Ép. Papírforma szerint a félegyháziak voltak az esélyesek, de a hírös városiak nyerték végül a találkozót 3-1-re. 

Az első félidőben nem kellett sokáig várni az első találatra, egy remekül levédekezett támadás után kontrázhatott a kecskeméti együttes, Sudár kapott remek labdát balról, 1 az 1-ben vihette a kapusra, nem is hibázott, megszerezte a vezetést az SC Hírös-Ép, 1-0. A gól után érződött a vendégeken, hogy kicsit frusztráltabbak, kezdtek elfajulni a dolgok, parázs hangulatúvá vált a mérkőzés. Sudár gólját követően nem sokkal, tovább romlott a Félegyháza helyzete, Parázs cselezett ki 4 védőt, elfektette a kapust is, majd a hálóba passzolt, 2-0. Itt gyakorlatilag elvesztette a mérkőzést a KHTK, teljesen összeomlott a csapat, aztán Parázs a félidő utolsó percében megadta a kegyelemdöfést, Sudár ugratta ki remek ütemben a fiatal játékost, aki így első mérkőzésén duplázni tudott kecskeméti színekben, 3-0.

A második etapban érthető módon átadta a kezdeményezést a Félegyházának a kecskeméti alakulat, semmi más célja nem volt az SC Hírös-Épnek, minthogy megtartsa előnyét, ezáltal otthon tudja tartani a 3 pontot. A félegyháziak becsülettel ostromoltak, de a hazaiak védelmét nem tudták feltörni, csupán pár távoli lövésre futotta tőlük, komoly veszélyt egyáltalán nem jelentettek a kecskemétiek kapujára. Egy gólt azonban így is sikerült szerezniük, Tóth lövése pattant meg a menteni igyekvő védőn, egy kis szerencsével a labda végül utat talált magának a ketrecbe. A félegyháziak szépítő találata már nem befolyásolt semmit, túl későn született, így a kecskemétiek borítani tudták a papírformát, 3-1-re megnyerték az összecsapást. 

Kitl Zoltán játékos-edző (SC Hírös-Ép): Úgy gondolom ezen a mérkőzésen csúcsosodott ki a felkészülésünk, hiszen mint mondtam korábban, remekül sikerült. Érzem az erőt, elszántságot a csapatban, mindenki 100%-ot nyújtott a mai mérkőzésen, aminek meg is lett az eredménye. Szerintem a játék képe alapján teljesen reális eredmény született, nagyon fontos 3 pontot szereztünk, gratulálok a srácoknak!

SC Hírös-Ép – KHTK II. 3-1 (3-0)

SCH: Hajnal – Parázs Dani (Rékasy), Laczkó, Sudár (Lantos), Háry (Kecskés), Forgó, Kövecs, Kertész, Horváth, Kitl (Szabó)

KHTK II.: Magyar – Sánta Keresztesi (Farkas), Szabó T. (Berekszászi), Szabó A. (Fricska), Cseh (Páli), Tóth, Szalai (Kurgyis), Polgár, Balog

Gólszerzők: Parázs (36., 46.) Sudár (14.) ill., Tóth (79.)

(Szarvas Zsombor | kesport.hu | fotó: Tóth Csaba | kesport.hu)

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!