A labdarúgó megyei II. o. északi csoportjának 14. fordulójában a Kunszállás SE-t fogadja hazai pályán az SC Hírös –Ép. A találkozóra szombaton, 14:30-kor kerül majd sor, a Műkertvárosi Sportcentrumban. 

Papíron a kecskemétiek esélyesebbek, de fennáll annak a veszélye, hogy győzelmi „másnaposságban” szenvednek – simán legyőzték a listavezető Félegyházát- ami akár a vesztüket is okozhatja, ha lenézik aktuális ellenfelüket, könnyen beleszaladhatnak egy nem várt pofonba. A Megye II-ben idén kiszámíthatatlan eredmények születnek, nagyon szoros a mezőny, a 7. helyezett Kunszállás például, csak 5 pontra van az 1. helytől, míg az 5. SC Hírös-Ép, csupán 4-re. Ez a meccs is teljesen megjósolhatatlan, mind a Kunszállás, mind a kecskeméti együttes kiegyensúlyozatlan teljesítményt nyújt eddig a bajnokságban. A Kunszállás képes volt szoros meccset játszani a bajnokság egyik legerősebb csapatával, a Pálmonostorával, aztán leikszelt a legutolsó Vasutassal, aki azóta is csak azzal az 1 ponttal rendelkezik. A kecskemétiek legyőzték az előző fordulóban a listavezetőt, az előtte lévőben simán kikaptak a mögöttük álló Solttól, 4-1-re. Nehéz lenne megmondani, ezt a derbit melyik csapat nyeri majd, de az biztos, hogy gólgazdag, parázs hangulatú összecsapás lesz.

A KeSport.hu tippje: 3-2-re nyer az SC Hírös-Ép

Kitl Zoltán játékos-edző (SC Hírös-Ép): – A félegyházi győzelem nagyon fontos volt számunkra, de a fociban az a szép, hogy a következő héten mindenki a nulláról kezdi. Nem élhetünk a múltban, vannak céljaink, aminek az eléréséhez továbbra is hatékonynak kell lennünk és kiegyensúlyozott teljesítményt kell nyújtanunk. Nagyon örülök, hogy az új játékosoknak sikerült a beilleszkedés és egy jó légkör alakult ki az öltözőben. A kunszállási csapat egységes, rutinos és jól szerepelnek a bajnokságban, éppen ezért nem szabad őket leírni. Hazai pályán azonban úgy érzem, a saját kezünkben van a sorsunk. Lesznek hiányzóink, de a fiatalos lendület, az ambíciók és a győztes mentalitás itthon kell, hogy tartsák a három pontot. Nehéz mérkőzésre számítok, ahol a rögzített szituációknak óriási jelentőségük lesz.

Vélemény, hozzászólás?