Küzdős meccset nyert meg a Kecskeméti LC

A labdarúgó megyei I. o. 18. fordulójában a Kecel otthonába látogatott a Kecskeméti LC. Kevés helyzetet és sok küzdelmet hozott a mérkőzés, amit végül a KLC nyert 1-0-ra.

A pálya talaja nem volt éppen a legmegfelelőbb, így várható volt, hogy a két csapat nem fog tudni szép, rövidpasszos játékot játszani. Mind a Kecel, mind a KLC mélyen meghúzta védelmi vonalát, nem igazán bírtak egymással a felek. Keveset hibázott mindkét csapat védekezésben, ami azt eredményezte, hogy néhány távoli lövésen kívül, komolyabb helyzetet nem tudott kidolgozni egyik együttes sem. Az első etap szinte teljesen eseménytelenül telt, gólnélküli döntetlennel zárult, 0-0.

A második félidőben hasonló mederben folyt tovább a játék, várható volt, ha egy gól születik, akkor eldől a mérkőzés. Egészen az utolsó percekig kiélezett volt a mérkőzés, remek volt a védekezés. A 83. percben aztán megszületett az összecsapás egyetlen gólja, egy szöglet után Szedmák tette középre a labdát, átment a lábak között, majd Patvaros érkezett jó ütemben és passzolta az üres kapuba a játékszert, eldöntve ezzel a mérkőzést, 0-1.

Nagy Lajos vezetőedző (KLC):Tudtuk, hogy nagyon nehéz meccs lesz, hiszen ismerte egymást a két csapat. Ennek megfelelően főként a védekezésen volt a hangsúly. Nagyon értékes győzelmet szereztünk, idegenben mindig nagy dolog megszerezni a 3 pontot. Gratulálok a Kecelnek, szimpatikus csapat, további sok sikert kívánok nekik!

Kecel FC – Kecskeméti LC 0-1 (0-0)

KLC: Berta – Balázs, S.Juhász, Varga (Kovács), Patvaros, Szedmák (Ónodi), Szűcs (Gonda), Keresztes, Csordás, Kőrös, Bozsik (Mányoki)

Gólszerzők: Patvaros (83.)

(Szarvas Zsombor | kesport.hu | fotó: kesport.hu – archív)

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!