Nehéz mérkőzés vár a Kecskeméti KC-ra

A Női kosárlabda Amatőr NBI. 19. fordulójában a fővárosi ELTE Fortis vendége lesz a Kecskeméti KC. A találkozóra március 7-én, vasárnap, 14:30-kor, a Gabányi László Sportcsarnokban kerül sor.

A hírös városiak az utóbbi pár meccsen nagyon magukra találtak, több nem várt eredmény is született meccseiken. A listavezető MTK ellen 3 negyeden keresztül vezettek, csupán az utolsó etapban maradtak alul jóval esélyesebb ellenfelükkel szemben a kecskemétiek. A vendégek sokáig a tabella alsó felében tanyáztak, de mióta ilyen remek formában vannak, megindultak felfele, a 12. helyről, a 9-re sikerült fellépniük. Az ELTE-nek ugyanannyi pontja (23) van, mint a KKC-nak, csupán jobb győzelmi mutatójának köszönhetően áll 3 pozícióval előbb a pontvadászatban, a 6. helyen. Az mindenképp a kecskemétiek győzelme mellett szól, hogy a házigazdák egyáltalán nincsenek jó formában, az utóbbi 2 meccsükön több, mint 20 pontos vereséget szenvedtek, ráadásul az egyiket a Törekvéstől, akitől a Kecskemét épphogy kikapott 3-mal. A kérdés csak az, hogy a hírös városiak tudják-e hozni az eddig mutatott játékukat, valamint, hogy a csapat legponterősebb játékosa, Bibok Liza milyen formában lesz az összecsapáson. 

A két csapat a 4. fordulóban már találkozott egymással, akkor a KKC simán nyert 75-63-ra és a már fent említett Bibok 25 pontot dobott azon a mérkőzésen.

A KeSport.hu tippje: 9-cel nyer a KKC

Kónya Levente vezetőedző (KKC): – Nagyon jó formában vagyunk az utóbbi időben, remek a hozzáállása a lányoknak. Egy ki-ki meccs vár most ránk, de remélem tudjuk azt folytatni, amit elkezdtünk, hiszen akkor reálisan esélyünk van arra, hogy győzelemmel térjünk haza. 

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!