A labdarúgó megyei II. o. északi csoportjának tizenötödik fordulójában a kiskunfélegyházi Vasutas SK lesz az SC Hírös-Ép ellenfele. A találkozóra szombaton, 14:30-kor a Miskolczy István Sportpályán kerül majd sor. 

A tavaszi szezont nagyszerűen kezdte a kecskeméti alakulat, kettőből kettő meccsét megnyerte, hat gólt rúgott, mindössze egyet kapott. A Vasutas aligha fog gondot okozni a hírös városiaknak, hiszen néha még a teljes kerettel való kiállással is meggyűlik a baja a félegyháziaknak. A vendéglátók tizenhárom meccsük alatt összesen egy pontot gyűjtöttek, gólkülönbségük mínusz ötvennégy és az utolsó helyen állnak. A második félév kezdete óta két mérkőzést játszottak a házigazdák, tizennégyet kaptak és egyet sem rúgtak. Egyetlen pontjukat még a nyolcadik fordulóban szerezték, nagy meglepetésre a Kunszállás ellen értek el 2-2-es döntetlent. Kitl Zoltán, a kecskemétiek vezetőedzője csak egy dolgot vár el játékosaitól, hogy ne becsüljék le ellenfelüket és az előző fordulóban mutatott teljesítményüket szárnyalják túl. 

A KeSport.hu tippje: 8-1-re nyer az SC Hírös-Ép

Kitl Zoltán játékos-edző (SC Hírös-Ép): – Szeretnénk a mutatott játékon csiszolni az előző találkozóhoz képest. A támadások befejezését gyakoroltuk a héten; nagyon fontos lesz, hogy higgadtak maradjunk és megbecsüljük a helyzeteinket. A nyerő szériánkat át kell menteni a következő mérkőzésekre, minden hiba végzetes lehet a bajnokság végelszámolásában, így maximális koncentrációt kértem a srácoktól. A győzelem reményében utazunk el Kiskunfélegyházára, és szeretnénk kihozni a maximumot magunkból.

Vélemény, hozzászólás?