A labdarúgó megyei első osztály 19. fordulójában a Bácsalmás gárdája látogat a jó formában lévő KLC-hez. A találkozó szombaton 14 óra 30 perckor kezdődik. 

Kiváló formában várja a 19. fordulót a Kecskeméti LC labdarúgócsapata a megyei élvonalban. Az előző két fordulóban egyaránt győztek Nagy Lajos fiai, előbb a Hartát, majd a Kecelt verték meg. Mindkét alkalommal előzött a tabellán a Kecskemét, hiszen fő riválisait tudta két vállra fektetni. Ezen a hétvégén is közvetlen vetélytársával fog megküzdeni a KLC, ugyanis az a Bácsalmás lesz az ellenfele, amely egy ponttal kevesebbet begyűjtve a hírös városiak mögött foglalnak helyet a táblázaton. 

Habár az előző hetekben jól jött ki a lépés a KLC-nek, hiszen nemrégiben a dobogóra hajtó Kalocsa ellen pontot tudott rabolni, illetve az említett két fontos meccsét megnyerte, ám a Bácsalmást sem szabad félteni ettől a találkozótól, ugyanis ebben a naptári évben csak egyszer, Kalocsán kapott ki eddig, a Lajosmizsét legyőzte, míg három kemény ellenfél ellen, az ötödik Szabadszállás, illetve az első két helyezett Kiskőrös és Jánoshalma ellen is döntetlenre volt képes. Hiába állnak csupán a nyolcadik pozícióban a bácsalmásiak, kemény ellenfélről van szó, amit jól mutat az is, hogy csupán a dobogón jelenleg elhelyezkedő csapatoknak van kevesebb veresége, mint Teslic Igor együttesének. 

A találkozó szombat délután lesz, amennyiben a KLC győz, akkor akár az ötödik helyre is felléphet, míg a Bácsalmás azért fog küzdeni, hogy a három pont begyűjtése után pont a kecskemétieket előzzék meg a táblázaton. 

A kesport.hu stábjának tippje: 2-1

Nagy Lajos vezetőedző (Kecskeméti LC): – Szeretnénk folytatni a jó szereplésünket és a célunk, hogy hétvégén is újabb pontokkal gazdagodjunk. Ismét közvetlen riválisunkkal játszhatunk, a Bácsalmással lejátszott őszi mérkőzésünk döntetlen lett, ám akkor szinte végig mi vezettünk, a végjátékban egyenlített ellenfelünk. Nyerhető lesz a szombati meccs, ám nagyot kell majd szenvednünk a sikerért, mert a Bácsalmás kiváló játékosállománnyal rendelkezik, több légiósuk is van. Jó hozzáállást várok a játékosaimtól. Sérültünk sajnos még mindig van, Major Dávid és Zsoldos László is műtéten esett át, ők már ebben a szezonban nem lépnek pályára. Ezt leszámítva a csapat egyben van, jó hangulatban készülünk a hétvégi rangadóra.   

Kecskeméti LC – Bácsalmás PVSE

Férfi labdarúgás, Megyei I., 19. forduló
2021. március 13., szombat, 14.30
Kecskemét, Széktói Stadion (zárt kapus)
JV: Sebestyén László
Asszisztensek: Farkas Attila, Rosta Kevin

Vélemény, hozzászólás?