Visszavágna a Törekvés SE-nek a Kecskeméti KC

A női amatőr kosárlabda NBI. Zöld csoportjának huszadik fordulójában, a fővárosi Törekvés SE-vel csap össze a Kecskeméti KC. A találkozó délelőtt tizenegy órakor lesz, a Mercedes Akadémián, Kecskeméten.

A kecskemétiek remek szériában vannak az utóbbi időben, játékuk teljesen megújult, hibáikat többé-kevésbé sikerült javítaniuk és ehhez eredményesség is párosul. A hírös városiak nem nyertek még ebben a szezonban zsinórban három mérkőzést, viszont a Törekvés ellen most lehetőségük nyílik rá, hiszen az előző két fordulóban győzelmet arattak mindkét találkozón. A KKC nem olyan régen még a tabella alsó feléhez tartozott, az elmúlt pár meccsen mutatott formájának köszönhetően viszont elkezdett felfele lépkedni, jelenleg a nyolcadik helyen áll. A fővárosiak az ötödik pozíciót foglalják el, de négy meccsel kevesebbet játszottak, így ez csak jobb győzelmi mutatójuknak köszönhető. A Törekvés egy vereséggel hangolt erre a találkozóra, a Szombathelytől kapott ki könnyedén, 96-67-re hazai pályán. A házigazdáknál mindenki egészséges, egy kulcsjátékosuk sem hiányzik, szóval jó esélyekkel vághatnak neki az összecsapásnak.

A két csapat már találkozott egymással a szezonban, akkor egy nagyon szoros mérkőzésen a Törekvés végül három ponttal, 70-67-re nyerni tudott.

A KeSport.hu tippje: 6-tal nyer a KKC

Kónya Levente vezetőedző (KKC): – Nagyon jó formában vagyunk, remekül edzenek a lányok. Múltkor vereséget szenvedtünk a Törekvéstől, szeretnénk most revansot venni és egyre feljebb kerülni a tabellán, úgy gondolom jó úton járunk.

Kapcsolódó cikkek

KESPORT Médiatartalom Gyártó és Szolgáltató Kft.
error: A képet szerzői jog védi. Másolása, felhasználása engedélyköteles!