A labdarúgó megyei II. o. északi csoportjának tizenötödik fordulójában a kiskunfélegyházi Vasutas SK otthonába látogatott az SC Hírös-Ép. A találkozón nem történt meglepetés, simán nyertek a kecskemétiek, 6-0-ra.

A találkozót esélyeshez méltóan kezdte a kecskeméti együttes, nagy nyomás alá helyezte a hazaiakat, aminek meg is lett az eredménye. Egy kapu előtti kavarodást követően Retkes ért hozzá nagyon szerencsétlenül a játékszerhez, ami így végül a saját kapujában kötött ki, 0-1. A gól után sem állt le az SC Hírös-Ép, tovább rohamoztak a kecskemétiek, még az első félidőben pontot tudtak tenni a találkozó végére,  Parázs és Tábi is mattolta Némethet egy percen belül, így 3-0-t mutatott az eredményjelző a félidő végén.

A második etapban hasonló mederben folyt tovább a játék, a hírös városiak nem igazán hagyták levegőhöz jutni a házigazdákat. Pár perc játék után Lantos növelte tovább a vendégek előnyét, egy remekül felépített akció végén talált be a kecskemétiek rutinos játékosa, 0-4. Ekkor már egy kicsit kiengedett a kecskeméti együttes, de a félegyháziak így sem tudtak betalálni, szinte a kapuig sem jutottak el. A vendégek sikere már biztos volt, de még adtak egy kegyelemdöfést a félegyháziaknak. Sudár egy kontra végén talált be, míg Forgó egy beadást követően volt eredményes, 0-6. 

A házigazdák zsinórban harmadik meccsükön is több, mint öt gólt kaptak. Az SC Hírös-Ép nem kapott még ki a tavaszi szezon kezdete óta, és egyre feljebb lépked a tabellán. 

Kitl Zoltán játékos-edző (SC Hírös-Ép):Nagyon nehéz mérkőzés volt, az ellenfél végig védekezett, a talaj sem a passzolós focinak kedvezett, de amiért jöttünk azt elvittük. Pozitívum, hogy nem kaptunk gót és tudtunk lőni idegenben 6-ot. De a játék képe még mindig nem az igazi, a helyzetkihasználásunkat még hatékonyabbá kell tennünk.

Vasutas SK – SC Hírös-Ép 0-6 (0-3)

SC Hírös-Ép: Farkas- Dani, Laczkó, Sudár, Parázs, Háry (Rékasy), Kövecs (Ronkó), Forgó, Kertész, Horváth (Lantos), Tábi (Kiss) 

Gól: Sudár (83.), Parázs (44.), Forgó (87.), Tábi (45.), Lantos (49.), Retkes – öngól (21.)

(Szarvas Zsombor | kesport.hu | fotó: kesport.hu – archív)

Vélemény, hozzászólás?