A kesport.hu stábja szubjektív véleménye alapján ezúttal is összeállította az All Stars csapatát, amelyet azok a játékosok alkotnak, akik kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak együttesük sikeréhez, jó eredményéhez.

A hét csapatának tagjai:

Vágó Levente labdarúgó (KTE HUFBAU): 

Megszerezte első győzelmét tavasszal a KTE HUFBAU labdarúgócsapata az NB III Közép-csoportjában. A kecskemétiek lila-fehér derbit vívtak vasárnap, ugyanis az Újpest II vendégeként léptek pályára. A meccsen hamar vezetést szerzett a házigazda, de a második felvonásban kijött a két csapat közti különbség, a KTE megfordította a találkozót és 3-1-re győzött. A hírös városiak hőse Vágó Levente volt, aki hét perc leforgása alatt, az 56. és a 63. minutum között duplázott. A pálya tengelyén játszó futballista mindkét gólját beadás után szerezte, az első találatot lábbal, a másodikat fejjel érte el. Góljai mellett – szokás szerint – a mezőnyben is kiváló teljesítményt nyújtott, rengeteg labdát szerzett és a támadásokat is jól segítette. Vágó ezzel már négy gólnál tart az idei évadban, ezelőtt a Paks II és a Monor kapuját vette be. A Dabas is győzött a hétvégén, így a Kecskemét előnye továbbra is két pont a tabella élén. Gombos Zsolt együttese legközelebb március 21-én lép pályára, a Hódmezővásárhely fog a Széktói Stadionba látogatni. 

Füstös Attila kézilabdázó (KTE-Piroska Szörp): 

Fontos mérkőzést játszott szombaton a bajnoki címre törő KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata az NB I/B Keleti-csoportjában. Bencze József legénysége a Békés otthonában lépett pályára és már az első félidőben eldöntötte a két pont sorsát, ugyanis harminc perc alatt tízgólos előnyre tett szert, végül 32-21-re győztek a kecskemétiek. A találkozó legjobbja a KTE átlövője, Füstös Attila volt, aki a mezőny legeredményesebb játékosa lett a maga hét góljával. Füstösnek ez volt a legtöbb gólt hozó mérkőzése a 2020/21-es bajnoki kiírás során, és az ő vezérletével simán nyert a csapata. A játékos mindemellett hozta a tőle megszokott kemény védekezést, tehát nem csak elöl, de a saját kapuja előtt is együttese hasznára vált. A nagyszerű siker után kiváló hangulatban készülhetnek a hírös városi kézilabdázók a következő, komoly feladatra. A KTE legközelebb kedden meccsel, amikor az NB I-es Komló látogat majd a Messzi István Sportcsarnokba a Liga Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A találkozót a Kesport TV élőben fogja közvetíteni! 

Lantos Henrik labdarúgó (SC Hírös-Ép): 

Fantasztikus sikerrel abszolválta a hétvégi fordulót az SC Hírös-Ép a labdarúgó megyei másodosztály északi-csoportjában. A sárga-kékek idegenben mérték össze erejüket a Vasutas labdarúgóival, a mérkőzés nagyon simán alakult, a kecskemétiek 6-0-ra győztek. A magabiztos siker alapja a hatékony támadójáték volt, melynek az egész szezon során a fontos alappilére a rutinos támadó, Lantos Henrik. Ezen az összecsapáson is a legtöbb gólban benne volt a csatár, illetve a negyedik találat a második félidő elején az ő nevéhez fűződött. Összességében Lantosnak ez volt a kilencedik találata az idényben, ezzel holtversenyben ő az együttes házi gólkirálya. Az előző fordulóban is gólt lőtt a Kunszállásnak, valamint ősszel is voltak remek periódusai, többek között a Vasutas ellen hazai pályán duplázni tudott, míg a Csólyospálos ellen négyszer is eredményes volt. Kiváló 2021-es teljesítményének köszönhetően az SC Hírös-Ép már több helyet is előrelépett a tabellán, jelenleg a harmadik helyen áll, ráadásul már csak két pontra van az első helyezett Nyárlőrinctől. A következő fordulóban akár újabb lépést tehet felfelé a táblázaton a hírös városi alakulat, ugyanis nyerhető meccse lesz március 20-án Izsákon. 

(Vizi Zalán | kesport.hu | fotó: kesport.hu – archív)

Vélemény, hozzászólás?