A labdarúgó megyei II. o. északi csoportjának tizenhatodik fordulójában az Izsáki SSE-vel csap össze az SC Hírös-Ép. A találkozóra, szombaton 15:00-kor az orgoványi Sporttelepen kerül majd sor.

A házigazdák tizennégy mérkőzésen három győzelmet, tizenegy vereséget számlálnak, mínusz harmincnyolcas gólkülönbséggel a tizenegyedik helyen állnak. A hírös városiak remek rajtjuknak köszönhetően három helyet is felléptek a tabellán, jelenleg a dobogó legalsó fokán állomásoznak, de csupán három pont választja el őket az első helyezett Nyárlőrinctől. A listavezető a Lakitelekkel találkozik majd, a második Kiskunfélegyháza a Tiszaalpárral méri össze erejét. Ha mindketten pontokat hullajtanak és az SC Hírös-Ép nyerni tud, akkor elfoglalhatja az első helyet. 

A két csapat már találkozott egymással a harmadik fordulóban, akkor nagy meglepetésre az Izsák nyert 2-1-re.

A KeSport.hu tippje: 5-0-ra nyer az SC Hírös-Ép

Kitl Zoltán játékos-edző (SCH): – Egész héten gőzerővel az Izsák elleni meccsre készültünk, szeretnénk revansot venni a hazai vereségért. Nem számítok könnyű meccsre egyáltalán. A párharcok fognak dominálni, az idegenbeli mutatónkon mindenféleképpen javítanunk kell a céljaink eléréséhez. Ha továbbra is szervezettek leszünk és higgadtak tudunk maradni, akkor nyerhetünk. Sajnos vannak hiányzóink is a kezdő csapatból, de ettől függetlenül a győzelemért utazunk el.

Vélemény, hozzászólás?