A labdarúgó megyei I. o. huszadik fordulójában a Faddikor-Kiskunhalasi FC-vel csap össze a Kecskeméti LC. A találkozó vasárnap 14:30-kor, a Bundzsák Dezső Sportközpontban lesz.

A kecskemétiek várhatják jobb helyzetből a találkozót, hiszen jelenleg a nyolcadik helyen állnak a tabellán. Közvetlen riválisai, illetve az erősebb csapatok ellen nem túl jó a KLC mérlege, de a tabella alsó felében tanyázó csapatokat rendre legyőzi Nagy Lajos legénysége. Ezúttal a tizennegyedik helyezett Kiskunhalassal csapnak majd össze és mindenképp szeretnék elhozni a három pontot, ami egyáltalán nem tűnik megoldhatatlan feladatnak. A halasiak ugyan jobb formában vannak most, mint az őszi szezonban – legalábbis kevesebb gólt kapnak – a góllövéssel viszont továbbra is hadilábon állnak. Az utóbbi három meccsen ötször kapitulált a védelem, ami egyáltalán nem tragikus, de a támadósor mindössze egy gólt tudott összehozni. A házigazdák gólkirálya Dordevic Slobodan három találattal, ami mindent elmond a kiskunhalasi támadószekcióról. A kecskemétiek, ha úgy játszanak, mint eddig, simán nyerni fogják a mérkőzést.

A két csapat első meccsén a KLC nyert, 9-1-re.

A KeSport.hu tippje: 3-0 a Kecskemétnek

Nagy Lajos vezetőedző (KLC):Az őszi meccsen sok góllal tudtunk nyerni. Úgy gondolom most is mi vagyunk a találkozó esélyesei, bár egy fiatal fejlődőképes csapat ellen játszunk, el kell hoznunk a három pontot.

Vélemény, hozzászólás?