KTE HUFBAU – Hódmezővásárhelyi FC 2-0 (0-0)

NBIII. közép csoport, 25. forduló

KTE: Mészáros – Puskás G., Gál, Koszó, Grünvald – Ludasi (Nagy 46.), Vágó (Szalai G. 90.) – Tóth, Károly (Lukács 76.), Jakab – Asztalos (Constantinescu 67.)

HFC: Weszelovszky – Zahorán, Huszár, Gyürki, Váradi, Bata (Győrfi 90.), Orovecz (Mezei 60.), Orosz (Molnár 80.), Katona (Gyüre 80.), Tapiska (Kemény 90.), Rau.

Gól: Jakab (75.), Tóth (87.)

Sárga lap: Károly, Vágó ill. Zahorán, Gyürki, Katona.

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): – Készültünk arra, hogy ez egy ilyen meccs lesz, tudtuk, hogy a Vásárhely egy jól szervezett csapat. Így is történt, ha kellett, akkor 11 emberrel védekeztek, de ezzel együtt is adódott három nagy helyzetünk az első félidőben, gólra viszont egyiket sem sikerült váltani. Szerintem végig uraltuk a mérkőzést, türelmesek voltunk, ennek a 75. percben meg is lett a gyümölcse. A célunk az volt, hogy minél korábban találjunk be, hiszen ezzel számítani lehetett arra is, hogy kinyílik ellenfelünk. A gólra ugyan többet kellett várni, de ezután ki is jöttek valóban, amiből sikerült megrúgnunk a másodikat is, sőt, a végén akár újabb gólt szerezhettünk volna.

Kandó Róbert (HFC): – Sajnos a tisztes helytállásért nem jár pont. Szomorúak vagyunk természetesen, hiszen reménykedtünk egy pontocskában, amit esetleg el tudunk csenni innen Kecskemétről. Sajnos elkövettünk két egyéni hibát a végén, ami már vélhetően a fáradtságból, illetve a dekoncentráltságból jött, hiszen folyamatosan nagy nyomás alatt voltunk, végig a Kecskemét birtokolta a labdát. Ami nekem inkább csalódás, hogy a kontráink nem olyanok voltak, mint amire előzetesen számítottunk, ezen mindenképpen javítanunk kell. Sok időnk nincs szomorkodni, mert három nap múlva újabb meccs vár ránk, ami számunkra hatpontos derbi lesz a Vác ellen.

A KTE HUFBAU legközelebb március 27-én (szombaton) a Majos vendége lesz 15:00-kor. 

(kecskemetite.hu)

Vélemény, hozzászólás?