Szerda este Debrecenbe látogat a Kecskeméti Röplabda Club, ahol megszerezné a harmadik sikerét az Extraliga kvalifikáló körében. A találkozó 20 órakor kezdődik. 

Bár a legjobb négybe jutás nem lett meg a bajnokságban a KRC csapatának, egyre jobban szerepel az együttes, amely zsinórban szerzett három győzelmet. Az Extraliga kvalifikáló körében egymás után győzte le a MÁV-ot és a DKSE gárdáját, illetve előtte a DEAC-ot is kétvállra fektette Dávid Zoltán legénysége, utóbbi meccset még az alapszakaszban játszották. 

A KISTEXT mögött jelenleg második helyezett Kecskemét most szerdán ismét a debreceniekkel fog megmérkőzni, ezúttal a cívis városban. Az Extraligában már kétszer megmérkőzött a DEAC-cal a KRC, mindkettő meccset a kecskemétiek nyerték – mindkettőt 3:0-ra. A debreceniek ellen egyébként kiváló a mérlege a KRC-nek, hiszen az elmúlt években csak egyszer, 2019 januárjában tudott győzni a hajdúsági együttes a kecskemétiek ellen. 

A találkozó esélyese természetesen most is a hírös városi alakulat, amely számára fontos lenne a siker, hogy még inkább visszanyerjék a játékosok az önbizalmukat. Erre hívta fel a figyelmet Dávid Zoltán vezetőedző is az előző, Dunaújváros elleni siker után, hogy reméli, lendületet kapnak majd a fiai a 3:1-es siker után, és bízik abban, hogy ez a folyamat Debrecenben is folytatódni fog. 

A szerdai találkozóról szöveges beszámolóval fogunk jelentkezni! 

A kesport.hu stábjának tippje: 3:0-ra győz a Kecskemét

Dávid Zoltán vezetőedző (Kecskeméti RC): – Ebben az idényben már kétszer legyőztük a debrecenieket, legutóbb itthon is megvertük őket. A DKSE elleni siker után remélem, hogy a játékosok visszanyernek valamit az önbizalmukból. Az elmúlt időszakban amiatt teljesítettünk rosszabbul, mert a srácok nem bíztak magukban, ha ez a helyzet rendeződik, akkor nem lesz probléma. Győzni megyünk Debrecenbe, nem is lehet más célunk! 

Kecskeméti Röplabda Club – DEAC SNK KFT

Férfi röplabda, Extraliga kvalifikáló kör, 3. forduló
2021. március 24., szerda, 20.00
Debrecen, Desok Sportcsarnok (zárt kapus)
JV: Csizmarik József, Jámbor Tamás Zoltán

Vélemény, hozzászólás?