Az NBII. keleti csoportjának hatodik fordulójában, a Vidux-Szegedi RSE-hez látogatott a Röpke SE.  A találkozó végig kiélezett volt, végül a Szeged nyert 3:2-re.

Az első szettet enerváltan kezdték a hírös városiak, sokat hibáztak, amit a Szeged könyörtelenül ki is használt. Ellentmondást nem tűrően játszottak a csongrádiak, 25:16-ra nyerték a játszmát. (1:0)

A második etapra összeszedte magát a kecskeméti együttes, remekül ültek a szervái, védekezésben is sokat javult. Ennek meg is lett az eredménye, ki tudták egyenlíteni a szettarányt a hírös városiak, 19:25. (1:1)

A kecskemétiek második szettben mutatott játéka nem csak pillanatnyi fellángolás volt, remek teljesítménnyel rukkoltak elő a harmadik játszmában is. A végére kicsit elfáradtak a vendégek, de először a rájátszás során, sikerült két szettet nyerniük egy meccsen, ezúttal 25:21-re múlták felül ellenfelüket. (1:2)

A negyedik játékrész sorsdöntő volt mindkét együttesnek, ennek megfelelően sokáig fej-fej mellett haladt a két együttes,  az utolsó labdamenetekben viszont átvette a kezdeményezést a Szeged és meg tudta nyerni 25:22-re a szettet. (2:2)

A meccsjátszma is végig kiélezett volt, mindkét csapat koncentrált játékot mutatott, de az idegek harcát megint a hazaiak bírták jobban, így megnyerték a mérkőzést, 15:12. (3:2)

A hírös városiaknak ezzel a mérkőzéssel véget is ért a rájátszás, amit az utolsó helyen, egy ponttal zártak.

Kása Róbert vezetőedző (Röpke SE):Az utolsó mérkőzésünket játszottuk a rájátszásban. A lányok ennek megfelelően álltak hozzá a meccshez. Azt mondom csak, így érdemes játszani. Nem szomorkodtunk a meccs után, ugyan nyerhettünk volna, de így sincs hiányérzetünk, mert remek teljesítményt nyújtottunk.  Kaotikus évet zártunk le, ami lelkileg is mindenkit megviselt. Örülök, hogy meglett a becsületpont, ráadásul ilyen játékkal. Selmeczy Vandának, csapatunk kapitányának, ez volt az utolsó mérkőzése, térdproblémái miatt határozatlan időre abbahagyja a sportot. Szeretném neki megköszönni a hosszú évek alázatos munkáját, mindent, amit a csapatért tett és sok sikert kívánok neki a továbbiakban!

Vidux-Szegedi RSE – Röpke SE 3:2 (18’, -21’, -22’, 26’, 17’)

Vélemény, hozzászólás?